Cursuri calificare autorizate - Scoala Nationala de Meserii
Pagina de baza
  De ce SNM ? | Cursuri in desfasurare | Centre de pregatire | Standarde Ocupationale | Despre noi | Contact 


Scoala Nationala de Meserii


a fost infiintata in anul 2009, ca departament de educatie al Patronatului National Roman, regiunea Nord, Nord-Est, organizatie non-profit, cu activitate in toate judetele tarii. Suntem autorizati sa desfasuram cursuri de calificare pentru 15 tipuri de calificari de catre CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), organizand cursuri de calificare inca din anul 2000 in toate regiunile tarii.

Cursurile se desfasoara in sali de clasa cu dotari performante, laboratoare cu aparatura si materiale de ultima generatie, suporturi de curs si o organizare minutioasa a procesului de invatamant.

                   Clic aici pentru a vedea diplomele :     


Avem cele mai mici preturi din tara si o echipa de profesori care sunt in masura sa va ajute sa dobanditi toate competentele necesare pentru obtinerea diplomei si practicarea unei meserii in cele mai bune conditii.

Pana in prezent au absolvit la noi peste 7000 de cursanti. Avem una din cele mai mari rate de promovabilitate a cursantilor din tara, pe deoparte datorita profesionalismului activitatii educative pe care o desfasuram, iar pe de alta datorita seriozitatii cursantilor ce se inscriu si urmeaza cursurile noastre.

Noi sprijim angajarea absolventilor nostri in gasirea unui loc de munca, dupa examenul final, prin colaborarea cu organizatia patronala din care facem parte. Cei mai buni cursanti ai nostri pot ramane angajati la societatile comerciale cu care colaboram, ca urmare a dovedirii performantei si aptitudinilor in cursul examinarii finale.

Absolventii nostri au sansa de a lucra deasemenea si in strainatate, deoarece diplomele sunt pe deplin recunoscute si pe plan international.

Copyright @ 2010 - 2014. Scoala Nationala de Meserii. Toate drepturile rezervate.